+386 41 255 025 info@grafex.si

Obdarovanje naj  se začne z idejo, nadaljuje z vsebino ter konča z zadovoljstvom. Namesto, da izberete vnaprej izdelano darilo, vam nudimo možnost, da pripravite svojega in ga okrasite z lastno mislijo in sporočilom.

Rokovniki

Naj bo rokovnik personaliziran in nosi ime vašega poslovnega partnerja. Naj bo takšen, da omogoča drugačnost pri planiranju in beleženju obveznosti. Hkrati pa v njem na svoj lasten način predstavite svoje delovanje in reference.

Etikete za poslovna darila

Etiketa naj bo dopolnitev k vsebini – je okras in informacija hkrati. Česar z vsebino niste mogli povedati, lahko »ubesedite« na etiketi. Oblika, izvedba, tehnologija – možnosti je toliko, kolikor je različnih želja.

Darilna embalaža

Majhna škatlica ali velika škatla – embalaža je tista, ki ključno vpliva na razvoj celostne podobe. Je prva stvar, ki jo opazimo, zato izkoristimo potencial, ki ga embalaža ima in predstavimo svojo zgodbo na njej.

Igre (družabne igre)

Kaj je bolje kot nekomu podariti družabno igro, ki jo bo uporabljal v krogu najbližjih. Tradicionalne igre, ki jih vsi poznamo so lahko nekaj povsem drugega, če so narejene po vaši podobi.

Vrečke

Vrečka naj bo takšna, da jo z veseljem nosimo s seboj – tudi po tem, ko vsebino porabimo. Se pravi kreativno dovršena, dimenzijsko uporabna ter vzdržljiva (kakovostna).

Voščilnice

Elektronska ali klasična – vsaka je lahko edinstvena po svoje. Pri elektronski vključimo potencial sodobnih tehnologij, pri klasični pa stavimo na nekaj kar ostaja/postaja redkost.

Koledarji

Koledar naj bo okras doma ali pisarne, hkrati pa premišljeno zasnovan na način, da sta estetika in praktičnost zastopana v enaki meri.