+386 3 56 57 100 | +386 41 617 927 info@grafex.si

Naša

identiteta

IDENTITETA

Celostna grafična podoba

grafex agencija | tiskarna z več kot 35-letno tradicijo združujeta pod eno streho celovite rešitve, od kreative in oblikovanja do izvedbe – tiska in spletnih strani. Identiteto oz. celostno podobo predstavi simbol, ki ima 3-slojni pomen:

Kljukica

ponazarja brezskrbnost oziroma poudari, da je za našega naročnika neka skrb, ki jo naloži nam, od tistega trenutka dalje odkljukana, torej odpravljena.

Sonček

simbolizira prijaznost do uporabnika ali drugače – grafexi smo prijazni; verjamemo, da to naši naročniki občutijo na svoji koži pri slehernem stiku z nami.

Ura

simbolizira urnost oziroma izpostavi časovno komponento, ki je pri tovrstnih projektih vedno pomembna (roki, odzivnost …).

Večpomenski simbol pa zaokrožimo s sloganom: prijazni s časom.

OSEBNA IZKAZNICA

Splošne informacije o podjetju

Podjetje ima sedež na Izlakah, poslovno enoto pa v Ljubljani.

Ime družbe: grafex, grafično podjetje d.o.o.

Skrajšano ime družbe: grafex d.o.o.

Sedež družbe: Podlipovica 31, SI – 1411 Izlake

Pisarna Ljubljana: Einspielerjeva ulica 6, SI – 1000 Ljubljana

Matična številka: 5342848

ID za DDV: SI65564073

Transakcijski račun: Banka Intesa Sanpaolo d.d., SI56 1010 0005 0930 621, Swift: BAKOSI2X

Direktor družbe: Matej Sešlar, univ. dipl. gosp. inž.

Tradicija: od leta 1983

Kakovost: pridobljen certifikat sistema kakovosti ISO 9001, FSC® certifikat

Urejenost podjetja: priznanje Gospodarske zbornice Slovenije

Število sodelavcev: 13

Obseg poslovanja: 1 mio EUR/leto

Število kupcev: več kot 1000

Število stalnih naročnikov: 320

POSLANSTVO

Tradicija, kakovost in vizija

Tradicija oziroma kratek pregled zgodovinskega razvoja

Podjetje Grafex se ponaša s 35-letno tradicijo. Njegovi začetki segajo v leto 1983. Družinsko podjetje, ki je poslovalo po »obrtniškem« načinu, je hitro spremenilo pravno organizacijsko obliko iz s.p. (samostojni podjetnik) v d.o.o. (družba z omejeno odgovornostjo). Podjetje je  prejelo številna priznanja, dve izmed njih sta tudi priznanje Gospodarske obrtne zbornice Slovenije za urejenost podjetja in priznanje SOF-a (Slovenski oglaševalski festival). Z referencami in dolgotrajnim trdim delom je podjetje doseglo vrhunsko kakovost poslovanja, kar potrjuje v letu 2000 pridobljen certifikat sistema kakovosti po standardu ISO 9001. V grafexu se zavedajo pomembnosti skrbi za okolje, zato so oktobra 2014 pridobili certifikat FSC®. Njihovi izdelki z oznako FSC® zagotavljajo, da prihajajo iz gozdov, kjer so izpolnili socialne, gospodarske in ekološke potrebe sedanjih in prihodnjih generacij. Podjetje je z leti širilo dejavnost z grafične,  tiskarske in z njima povezane dejavnosti tudi na druga področja. Svojo ponudbo so razširili na področje spletnih in agencijskih storitev. Z vlaganjem v najsodobnejšo tehnologijo, z motiviranim in visoko usposobljenim kadrom ter s kakovostno opravljenim delom dosegajo konkurenčnost na izjemno zahtevnem grafičnem trgu.

Kakovost

Kakovost ni naključje, ampak je lahko le dosežek sistematičnih in k cilju usmerjenih poslovnih aktivnosti v urejenem delovnem okolju. Podjetje ima jasno definirane in dokumentirane postopke dela, notranjo organizacijo pa urejeno po podjetniškem načelu, z razdeljenimi pristojnostmi in definiranimi odgovornostmi.

Vodstvo podjetja daje velik poudarek usposobljenosti in motivaciji kadrov ter stalnemu posodabljanju tehnologije, tako programske kot strojne, saj se zavedajo, kako pomembno je, da so čim bolj v koraku s časom.

Cilji in vizija družbe

Splošni razvojni cilj podjetja je poslovno učinkovit in uspešen gospodarski subjekt pri celovitih agencijskih in tiskarskih storitvah. Obseg realiziranih storitev, ki na srednjeevropskem trgu že zdaj dosega 20 %, bodo še povečali.

Njihova vizija je intenzivni razvoj, rast je sekundarnega pomena. V grafexovem timu so prepričani, da bodo postali še boljši, saj se ne bojijo izzivov, ki so si jih zadali na zadnjem razvojnem posvetu. Smer je znana, odločitev je dokončna.

Z nadaljno uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij!

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani oz. s klikom na gumb "Se strinjam", se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri