+386 41 255 025 info@grafex.si

Celostna podoba podjetja Medisken

Medisken je nov igralec na področju zdravstvenih storitev – diagnostike in preventive. Za naročnika smo ustvarili celostno grafično podobo, od osnovnih tiskovin do vizualnih komunikacij poslovnega objekta.

Spletna stran RIK

Za podjetje RIK smo kreativno zasnovali in postavili spletno stran, vzporedno razvijali njihovo identiteto ter kreativno podobo za vse kanale komuniciranja. Podjetje deluje na specifičnem področju industrijskih procesov, zato je bila predstavitev ponudbe poseben izziv, ki smo ga rešili tudi s premišljeno zasnovano infografiko.

Online katalog Ford

Ker se fizični katalog včasih založi smo za Summit motors Ljubljana pripravili še online verzijo kataloga dodatne opreme avtomobilske znamke Ford.

Celostna prenova glasila Delavska enotnost ZSSS

Ko smo prevzeli skrb nad glasilom Delavska enotnost, smo naredili tudi celovito prenovo le te. Zdajšnja podoba odraža čas v katerem glasilo izhaja.

Katalog promocijskih materialov Crocks

Vsi promocijski materiali, ki jih naročnik uporablja za krepitev podobe blagovne znamke Crocs oz. za POP, so sedaj združeni v enoten in celovit katalog.

Identiteta in celostna podoba podjetja RIK

Postavili smo temelje identitete podjetja RIK in prenovili grafično podobo njihovih vizualnih komunikacij – spletne strani, oblačil, korporacijskih tiskovin podjetja ter spletni baner.

Darilna embalaža

Dewesoft kot visoko tehnološko podjetje in eden vodilnih na svojem področju, se zaveda pomena krepitve BZ na vsakem koraku. Za namen obdarovanja svojih strank smo razvili / oblikovali personalizirano embalažo. Le ta mora biti estetsko dovršena ter hkrati funkcionalna.

Celostna podoba podjetja ZIBTR

Za podjetje ZIBTR smo pripravili prenovljeno celotno grafično podobo. V prvi fazi gre za reDesign logotipa, kasneje pa se pridružijo še vsi ostali osnovni in promocijski materiali.