+386 41 255 025 info@grafex.si

Poglejte si utrinke na Jamatlonu 2019 skozi oči in izjave naše ekipe, ki je zastopala grafex. Kot v poslu tudi v prostem času ostajamo povezani in pripadni – skupnemu cilju.

Kljub temu, da sem se jamatlona udeležil že večkrat, je vsaka izkušnja edinstvena. S super ekipo Grafexa je bila letošnja adrenalinska izkušnja še posebej zabavna in nas je še dodatno povezala. Menim, da je takšno druženje zaposlenih dobro za vzdušje na delovnem mestu. Se vidimo na naslednjem jamatlonu.

Marko

Na jamatlonu mi je predvsem všeč to, da je nekaj drugačnega, da ni le »navaden« tek ampak se skozi pot po jami vedno nekaj dogaja. Me je sicer strah zaprtih prostorov in teme vendar sem se v družbi svojih sodelavcev zelo zabavala. Že razmišljam kdaj bom šla naslednjič … 😀

Nika

Blat, voda, mokri čevlji, smeh, zabava, spodbujanje, vztrajnost, tovarištvo, premagovanje ovir, tek, hoja, puzanje, borbenost, vzdržljivost,… vse to in še več sem doživel tudi na letošnjem jamatlonu v družbi svojih sodelavcev. Bili smo kot tiskarska mašina s štirimi agregati – usklajeni in hitri.

Mario

Na Jamatlonu sem se imela super in bi se ga še kdaj udeležila. V spominu mi je najbolj ostal podzemni krst in srečanje s Perkmandeljcem. Zanimiva izkušnja, definitivno se bom še kdaj prijavila.

Joži