+386 3 56 57 100 | +386 41 617 927 info@grafex.si

Smo grafex agencija | tiskarna s 25-letno tradicijo. Naša agencija | tiskarna združujeta pod eno streho celovite rešitve, od kreative in oblikovanja do izvedbe – tiska in spletnih strani. Naš novi simbol ima tri pomene:

Kljukica ponazarja brezskrbnost oziroma poudari, da je za našega naročnika neka skrb, ki jo naloži nam, od tistega trenutka dalje odkljukana, torej odpravljena.

Sonček simbolizira prijaznost do uporabnika ali drugače – grafexi smo prijazni; verjamemo, da to naši naročniki občutijo na svoji koži pri slehernem stiku z nami.

Ura simbolizira urnost oziroma izpostavi časovno komponento, ki je pri tovrstnih projektih vedno pomembna (roki, odzivnost …).

Večpomenski simbol pa zaokrožimo s sloganom: prijazni s časom.

Novo podobo smo si nadeli ob 25-letnici, kar smo praznovali tudi skupaj z našimi partnerji na dogodku v Medijskih toplicah. Avtor nove podobe je Tomato Košir.

Z nadaljno uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij!

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z nadaljno uporabo te spletne strani oz. s klikom na gumb "Se strinjam", se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri